Уродженка Виноградова виборола титул «Міс Земля Україна 2023»

26 Вересня 2023, 16:15
Анастасія Феєр 1336
Анастасія Феєр

Національний комітет «Міс Україна» оголосив імена переможниць «Міс Україна 2023», яких обрали за допомогою онлайн-голосування на офіційному сайті конкурсу.

Титул «Міс Земля Україна 2023» отримує 21-річна Анастасія Феєр з Виноградова Закарпатської області. Про це інформують на сайті конкурсу.

Фінал Miss Earth відбудеться у Вʼєтнамі 22 грудня під патронатом Організації Об’єднаних Націй.

Анастасія Феєр з міста Виноградів. Студентка Ужгородського національного університету. Здобуває дві вищі освіти на факультетах соціальних наук та іноземної філології. Володіє англійською та німецькою мовами. Переможниця «Міс Закарпаття 2021». Займається моделінгом, любить читати книги, подорожувати та вивчати культуру інших народів. Веде активний спосіб життя. Займається аеробікою, великим тенісом, любить походи в гори.

Головна місія учасниць – привернення уваги до гуманітарних проблем сучасності, захист довкілля, охорона живої природи.

«Я хотіла б висловити найщирішу подяку за цю неймовірну можливість стати частиною такої прекрасної події як конкурс «Міс Україна». Це величезна честь та важливий крок у моєму житті. Отримавши титул «Міс Земля Україна», я відчуваю неймовірну відповідальність перед нашою країною та природою, які мені так дорогі. Я обіцяю робити все можливе, щоб прославляти і підтримувати нашу красиву Україну. 

Я також хочу висловити глибоку вдячність своїм рідним та друзям, які завжди вірили в мене та підтримували на цьому шляху. Ваша безмежна любов та підтримка допомогли мені досягти цієї мети, і я завжди буду вдячна за це. Дякую всім, хто вірив у мене і підтримував мене на цьому шляху. Я відчуваю гордість бути представницею України на конкурсі «Міс Земля» – написала Анастасія Феєр у соцмережі фейсбук.

Участь у конкурсі брала ще одна уродженка Виноградова Дар'я Міненко.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024