Майже всі школи Виноградівської громади беруть участь у змаганнях Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

07 Березня 2024, 15:41
Спортивні змагання 471
Спортивні змагання

На Виноградівщині в активному розпалі змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Зараз у громаді активно проходить територіальний другий етап. Це випробування з п'яти видів спорту між командами. Вже провели змагання по трьох видах спорту, залишилося ще два. І далі – районний етап. Про це Район.Берегове повідомили в організації Освіта Виноградівщини.

Інформують, що майже всі школи Виноградівської громади беруть участь у змаганнях. Перші два провели в Виноградівській ЗОШ 8 (волейбол, баскетбол) Третє змагання з футзалу проводилися в трьох школах: Виноградівській ЗОШ 8, Оноківській школі, Великокопанській школі.

Чирлідинг відбудеться в Виноградівській гімназії, а спортивне орієнтування – в парку Перені у Виноградові

Переможцями у змаганні з футболу стали:

  • перше місце – Виноградівська ЗОШ 8
  • друге місце – Виноградівська ЗОШ 1
  • третє місце – Великокопанська ЗОШ

«Юні футзалісти демонстрували на майданчику справжню боротьбу за перемогу.  Хлопці намагалися заволодіти м’ячем першими за суперників і створювали професійні гольові передачі», – діляться організатори.

Довідково. «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» - це програма, яка об'єднує шкільні команди з усієї України для участі в спортивних змаганнях та змаганнях знань. Ця ініціатива спрямована на популяризацію здорового способу життя серед учнів, розвиток спортивних навичок та підтримку дружби та співпраці між школярами з різних регіонів країни.

Ці шкільні ліги можуть включати різні види спорту, такі як футбол, баскетбол, волейбол, шахи тощо, а також інтелектуальні змагання з різних предметів. Учасники мають можливість представляти свої школи, показувати свої навички та здобувати нові знання через спілкування та змагання з однолітками з інших регіонів.

Ця програма сприяє розвитку спортивної та інтелектуальної культури серед школярів, а також сприяє формуванню позитивних цінностей та навичок у молодого покоління.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024